Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

Yanolja

Корпоративниот Идентитет Јаноjaа е основана во Сеул бр.1 платформа за информации за патувања што значи „Еј, ајде да играме“ на корејски јазик. Логопот е дизајниран со фонт san-serif со цел да се изрази едноставен, практичен впечаток. Со употреба на букви со мали букви, таа може да донесе разиграна и ритмичка слика во споредба со применувањето на смело горниот случај. Просторот помеѓу секоја буква е исклучително ревидиран за да се избегне оптичка илузија и се зголеми читливоста дури и во мала големина на логот. Внимателно избравме живописни и светли неонски бои и користевме комплементарни комбинации за да испорачаме исклучително забавни и појавувачки слики.

Име на проектот : Yanolja, Име на дизајнерите : Kiwon Lee, Име на клиентот : Yanolja.

Yanolja Корпоративниот Идентитет

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.