Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

Yanolja

Корпоративниот Идентитет Јаноjaа е основана во Сеул бр.1 платформа за информации за патувања што значи „Еј, ајде да играме“ на корејски јазик. Логопот е дизајниран со фонт san-serif со цел да се изрази едноставен, практичен впечаток. Со употреба на букви со мали букви, таа може да донесе разиграна и ритмичка слика во споредба со применувањето на смело горниот случај. Просторот помеѓу секоја буква е исклучително ревидиран за да се избегне оптичка илузија и се зголеми читливоста дури и во мала големина на логот. Внимателно избравме живописни и светли неонски бои и користевме комплементарни комбинации за да испорачаме исклучително забавни и појавувачки слики.

Име на проектот : Yanolja, Име на дизајнерите : Kiwon Lee, Име на клиентот : Yanolja.

Yanolja Корпоративниот Идентитет

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.