Списание за дизајн
Списание за дизајн
Уметноста

Gold and Spiderweb

Уметноста Пајакот веб и неговата природна естетика секогаш привлекуваа внимание. За жал, нејзината убавина не трае долго. Целта беше да се спаси оваа слава засекогаш и да се прикаже на најнеобичен начин, создавање и уметнички објект што не копира и не личи на нешто направено од човештвото порано. За да се постигне оваа цел, Андрејс Надеждинкис се соочи со многу тешкотии: како да го транспортира, складира и подоцна да се покријат со злато од 24 килограми.

Име на проектот : Gold and Spiderweb, Име на дизајнерите : Andrejs Nadezdinskis, Име на клиентот : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Уметноста

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.