Списание за дизајн
Списание за дизајн
Уметноста

Gold and Spiderweb

Уметноста Пајакот веб и неговата природна естетика секогаш привлекуваа внимание. За жал, нејзината убавина не трае долго. Целта беше да се спаси оваа слава засекогаш и да се прикаже на најнеобичен начин, создавање и уметнички објект што не копира и не личи на нешто направено од човештвото порано. За да се постигне оваа цел, Андрејс Надеждинкис се соочи со многу тешкотии: како да го транспортира, складира и подоцна да се покријат со злато од 24 килограми.

Име на проектот : Gold and Spiderweb, Име на дизајнерите : Andrejs Nadezdinskis, Име на клиентот : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Уметноста

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.