Списание за дизајн
Списание за дизајн
Простор За Лоби

Liantan Shi

Простор За Лоби Нанесувајќи голема скулпторска форма за да го направите обликот на просторот и да создадете визуелен фокус Прво, направете голем заоблен таван со дрвена текстура на влезната висина и формирајте основа на дното на кривата. Потоа, од десната страна, колоната на вратилото е украсена во елипса, а површината е опкружена со три ливчиња од лотос. Во визуелното искуство, тоа е како „ледот на стартување“ што го носи целиот простор за лоби.

Име на проектот : Liantan Shi, Име на дизајнерите : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Име на клиентот : B.P.S design.

Liantan Shi Простор За Лоби

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.