Списание за дизајн
Списание за дизајн
Програма За Дизајн Настани

Russian Design Pavilion

Програма За Дизајн Настани изложби, конкурси за дизајн, работилници, консултантски проекти за дизајн и објавување проекти со цел промовирање на руски дизајнери и брендови во странство. Нашите активности ги стимулираат дизајнерите кои зборуваат руски јазик да ги усовршат своите знаења и вештини преку меѓународни проекти и ќе им помогнат да ја разберат нивната улога во заедницата за дизајн, како да ги промовираат и да ги направат своите производи конкурентни и да создадат вистински иновации.

Налепница За Кр Код

Marketplace on the Move

Налепница За Кр Код Нов начин да го продадете автомобилот насекаде! Само на www.krungsriautomarketplace.com каде можете да објавувате за да го продадете вашиот автомобил и ние ќе произведеме QR Code Sticker врз основа на единствената веб-адреса на вашиот список на автомобилот, со избраниот дизајн на налепници, потоа доставете го на вашето место за да можете да прикачите налепница на вашиот автомобил! !! За купувачот, само скенирајте QR Code што го гледате на паркингот за автомобили на Продавачот во стоковни куќи, кафулиња, згради и сл. Веднаш пристап до деталите за автомобилот. Јавете се на Продавачот и проверете го. Сите одеднаш се случија на местото каде што двајцата сте !!!

Едукативна И Обука Алатка

Corporate Mandala

Едукативна И Обука Алатка Корпоративната мандала е сосема нова алатка за обука и обука. Тоа е иновативна и уникатна интеграција на антички мандала принцип и корпоративен идентитет дизајниран за зајакнување на тимската работа и целокупните деловни перформанси. Покрај тоа, тоа е нов елемент на корпоративниот идентитет на компанијата. Корпоративната мандала е групна активност за тимска или индивидуална активност за менаџер. Тој е специјално дизајниран за одредена компанија и е обоен од тим или од поединец на слободен и интуитивен начин каде секој може да избере било која боја или поле.

Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната

Prisma

Преносен Ултразвучен Детектор На Мааната Prisma е дизајниран за неинвазивно тестирање на материјалите во најекстремните средини. Тој е првиот детектор што вклучува напредно снимање во реално време и 3Д скенирање, со што толкувањето на недостатоци е многу полесно, намалувајќи го времето на техничарот на лице место. Со практично неуништливо куќиште и уникатни режими за повеќекратна инспекција, Prisma може да ги покрие сите апликации за тестирање, од нафтени цевководи до воздушни компоненти. Тој е првиот детектор со интегрално снимање на податоци и автоматско генерирање на PDF извештаи. Безжичната и етертетската поврзаност овозможуваат единицата лесно да се надогради или дијагностицира.

Лабораториски Систем За Прочистување На Водата

Purelab Chorus

Лабораториски Систем За Прочистување На Водата Purelab Chorus е првиот модуларен систем за прочистување на водата дизајниран да одговара на индивидуалните лабораториски потреби и простор. Ги обезбедува сите оценки на прочистена вода, обезбедувајќи прилагодливо, флексибилно, прилагодено решение. Модуларните елементи можат да бидат дистрибуирани низ целата лабораторија или да се поврзани едни со други во уникатен формат на кулата, со што се минимизира стапката на системот. Хептичките контроли нудат високо контролирани стапки на проток на диспензија, додека ореол на светлината го покажува статусот на Хоор. Новата технологија го прави Хоор најнапредниот достапен систем, намалувајќи го влијанието врз животната средина и трошоците за трчање.

Лустерот

Bridal Veil

Лустерот Овој уметнички - уметнички објект со осветлување. Пространа просторија со таван од комплексен профил, како кумулусни облаци. Лустерот се вклопува во простор, непречено тече од предниот wallид до таванот. Листовите од кристално и белата емајл во врска со еластичното свиткување на тенки цевки создаваат слика на летечка превез низ целиот свет. Изобилството лесни и златни сјајни летачки птици создаваат чувство на просторност и радост.