Списание за дизајн
Списание за дизајн
Поврзаниот Часовник

COOKOO

Поврзаниот Часовник COOKOO ™, првиот дизајнер на смарт часовник во светот кој комбинира аналогно движење со дигитален дисплеј. Со иконски дизајн за своите ултра чисти линии и паметни функционалности, часовникот ги прикажува претпочитаните известувања од вашиот паметен телефон или iPad. Благодарение на корисниците на COOKOO App stay корисниците остануваат под контрола на нивниот поврзан живот со избирање на кои известувања и предупредувања што сакаат да ги добијат право на својот зглоб. Притискање на копчето за прилагодување COMMAND ќе овозможи далечински активирање на камерата, репродукција на музика од далечински управувач, проверка на едно копче на Фејсбук и многу други опции.

Кутија За Лаптоп

Olga

Кутија За Лаптоп Кутија за лаптоп со специјална лента и специјализирајте друг систем на случаи. За материјалот зедов рециклирана кожа. Постојат неколку бои од кои секој може да си земе свој. Целта ми беше да направам обичен, интересен случај за лаптоп, каде што лесно може да се погази системот за грижа и каде може да се зацврсти друг случај, ако треба да носите со вас, за тест Mac Book Pro и Ipad или мини Ipad. Може да носите чадор или весник под случај. Лесно случајно за секој ден побарувачка.

Мантил

UMBRELLA COAT

Мантил Овој мантил е комбинација на капут за дожд, чадор и водоотпорни панталони. Во зависност од временските услови и количината на дожд, може да се прилагоди на различни нивоа на заштита. Неговата уникатна карактеристика е што комбинира мантил и чадор во една ставка. Со „чадорниот мантил“ рацете ви се бесплатни. Исто така, може да биде совршено за спортски активности како возење велосипед. Покрај тоа, во преполната улица не се нанесувате на други чадори, бидејќи чадорот се простира над рамената.

Прстен

Doppio

Прстен Ова е возбудлив скапоцен камен од мистична природа. „Допио“, во својата спирална форма, патува во две насоки што го симболизираат машкото време: нивното минато и нивната иднина. Го носи среброто и златото кои претставуваат развој на доблестите на човечкиот дух низ целата своја историја на Земјата.

Прстен И Приврзок

Natural Beauty

Прстен И Приврзок Колекцијата Природна убавина е создадена како почит на шумата Амазон, наследство не само за Бразил, туку и за целиот свет. Оваа колекција ја спојува убавината на природата со сензуалноста на женските облини каде накитот го обликува и го гали телото на жената.

Ѓердан

Sakura

Ѓердан Nерданот е многу флексибилен и е изработен од различни парчиња, кои се лемеат беспрекорно заедно за убаво да се каскадат на пределот на женскиот врат. Централните цвеќиња од десната страна се ротираат и има додаток да го користите левото пократко парче од ѓерданот одделно како брош ѓерданот е многу лесен со оглед на 3Д формата и комплексноста на парчето. Бруто-тежината за него е изработена 362,50 грама е 18 карат, со 518,75 карати камен и дијаманти