Списание за дизајн
Списание за дизајн
Столче

Ydin

Столче Столчето Јдин може да се монтира сами, без да користите специјални алатки, благодарение на едноставен систем за блокирање. 4-те идентични стапала не се поставени во одреден ред и бетонското седиште, дејствувајќи како клуч-камен, задржува сè на свое место. Нозете се направени со отпадоци од производител на скали, лесно обработуваат со употреба на традиционални техники за обработка на дрва и на крај се подмачкани со масло. Седиштето е едноставно обликувано во траен UHP-бетон засилен со влакна. Само 5 делови за раздвојување да бидат рамно спакувани и подготвени да бидат доставени до крајните клиенти, е уште еден аргумент за одржливост.

Количка За Ладење Сирење

Coq

Количка За Ладење Сирење Патрик Саран ја создаде количката за сирење Coq во 2012 година. Чудноста на овој возен предмет ја возбудува curубопитноста на вечера, но не правете грешка, ова првенствено е алатка за работа. Ова се постигнува со помош на стилизирана лакирана букова структура, преполнета со цилиндрична црвена лакирана облека, која може да се обеси на страната, за да се открие асортиман на созреани сирења. Користејќи ја рачката за движење на количката, отворање на кутијата, лизгање на таблата за да се направи простор за плочата, ротирајќи го овој диск за да се намали дел од сирење, келнерот може да го развие процесот во малку уметничко изведување.

Ладна Пустинска Количка

Sweet Kit

Ладна Пустинска Количка Овој мобилен витрина за сервирање десерти во ресторани е создаден во 2016 година и е најновиот дел во опсегот К. Дизајнот Sweet-комплет ги исполнува барањата за елеганција, маневрирање, волумен и транспарентност. Механизмот за отворање се заснова на прстен кој ротира околу акрилниот стаклен диск. Два украсени бука-прстени се патеки за ротација, како и рачки за отворање на подлогата за прикажување и за движење на количка низ ресторанот. Овие интегрирани карактеристики помагаат да се постави сцената за услуга и да се потенцираат прикажаните производи.

Услугата За Топли Пијалаци Со Свежи Растенија

Herbal Tea Garden

Услугата За Топли Пијалаци Со Свежи Растенија Патрик Саран ја создал чајната градина за чај како уникатна ставка за обележјето мандариен ориентал од Хонг Конг во 2014 година. Угостителскиот менаџер сакал количка на која може да ја изврши церемонијата за чај. Овој дизајн повторно ги користи кодовите развиени од страна на Патрик Саран во неговите колички од сериите К, вклучувајќи ги и количката за сирење KEZA и мултифункционалната количка Km31, под влијание на кинеското сликарство во пејзаж.

Количка За Шампањ

BOQ

Количка За Шампањ BOQ е количка за мраз за капење за сервирање на шампањ на приемите. Изработено е од дрво, метал, смола и стакло. Кружната симетрија организира предмети и материјали како составен дел на дизајнот. Стандардните флејти се чуваат во корола, глава надолу, под бела смола за смола, заштитена од прашина и удари. Составот, скоро цветен, ги поканува гостите да формираат круг за да го вкусат скапоцениот пијалок. Но, пред сè, тоа е ефикасен фазен додаток за келнерот.

Нивоа Количка

Kali

Нивоа Количка Оваа количка за чекори е еден од елементите на дизајнерската серија К за брендот QUISO. Направено е од убаво стокмено цврсто дрво. Неговиот цврст и широк дизајн го прави идеален за сервирање алкохол на масата во рестораните. За безбедност и елеганција на услугата, чашите се суспендираат од перница, шишињата се имобилизираат со не-лизгачки слој, индустриските тркала имаат мазно и тивко тркалање.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.