Списание за дизајн
Списание за дизајн
Свинче Банка

DEEPE

Свинче Банка Објектот е свињарска банка. Единствениот изглед во облик на карактер комбинира скап, престижен накит, кој се карактеризира со сакан и вид и постојана присутност на членовите на семејството, прибирањето финансиски средства е многу функционални својства. Но, највпечатливата карактеристика DeePee - сè што е во прилог на стандардните функции - совршено ги исполнува - е тоа што новиот текст, уникатен и комплементарен контекстуализиран „скапоцен камен“ е сè ексклузивен дом.

Држач За Ножеви

Only Right Here

Држач За Ножеви Од дванаесеттиот век, првите бикови биле документирани како чин или јавен спектакл. Денес будењето на свеста кај луѓето е симптом на целокупната глобална проценка, учество во божествената природа, ние сме целина. „Само токму тука“ симболизира нова ера, каде што ќе има истребување на агресивни активности, олицетворени во она што некогаш беше културен празник и големиот еволутивен чекор на хуманистичко ниво.

Растечката Ламба

BB Little Garden

Растечката Ламба Овој проект предлага да се поддржи оваа нова употреба која обезбедува поцелосно сензорно готвење искуство. BB Малата градина е светло растечка ламба, сакајќи да го преиспита местото на ароматични растенија во внатрешноста на кујната. Тоа е том со јасни линии, како вистински минималистички предмет. Тенок дизајн е особено проучен за да се прилагоди на различни внатрешни простории и да и даде посебна нота на кујната. BB Малата градина е рамка за растенија, чистата линија ги зголемува и не го нарушува читањето.

Странична Маса

una

Странична Маса беспрекорна интеграција е суштината на табелата una. три форми на јавор се соединуваат да лулкаат темперирана стаклена површина. производ на интензивно разгледување на материјалите и нивните способности, здрав, сепак воздушен во изглед и неверојатно лесна, una се појавува како олицетворение на рамнотежа и благодат.

Комодата

shark-commode

Комодата Комодот обединет со отворена полица, а тоа дава чувство на движење и два дела го прават постабилен. Користењето на различни завршни површини и различни бои овозможува создавање различни расположенија и може да се инсталираат меѓу различни ентериери. Затворениот комод и отворената полица дава илузија на живо суштество.

Табелата

Minimum

Табелата Многу лесен и едноставен во производството и транспортот. Тој е многу функционален дизајн, иако е надворешно многу лесен и уникатен. Оваа единица е целосно демонтирана единица, која може да се расклопи и монтира на кое било место. Должината може да се направи во комбинација, бидејќи може да биде дрвени-метални нозе, склопени преку металните конектори. Формата и бојата на нозете може да се изменат според барањата.