Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табелата

Minimum

Табелата Многу лесен и едноставен во производството и транспортот. Тој е многу функционален дизајн, иако е надворешно многу лесен и уникатен. Оваа единица е целосно демонтирана единица, која може да се расклопи и монтира на кое било место. Должината може да се направи во комбинација, бидејќи може да биде дрвени-метални нозе, склопени преку металните конектори. Формата и бојата на нозете може да се изменат според барањата.

Шкаф

Deco

Шкаф Еден шкаф виси над друг. Многу уникатен дизајн, кој му овозможува на мебелот да не го исполнува просторот, бидејќи кутиите не стојат на подот, туку се суспендирани. Многу е погодно за употреба, бидејќи кутиите беа поделени според групите и на овој начин ќе бидат многу погодни за корисникот. Варијацијата на бојата на материјалите е достапна.

Комодата

dog-commode

Комодата Овој комод е сличен на надворешно од куче. Многу е радосно, но, во исто време, е многу функционално. Тринаесет кутии со различна големина се наоѓаат во овој комод. Овој комод се состои од три одделни делови, кои се поврзани заедно за да формираат една единствена работа. Оригиналните нозе даваат илузија на стоечко куче.

Крстарење Јахта

WAVE CATAMARAN

Крстарење Јахта Размислувајќи за морето како свет во постојано движење, го зедовме „бранот“ како симбол за тоа. Поаѓајќи од оваа идеја, ги моделиравме линиите на трупите што се чинат самите да се поклонат. Вториот елемент во основата на проектната идеја е концептот на просторот за живеење што сакавме да го нацртаме во еден вид континуитет помеѓу ентериерите и екстериерите. Преку големите стаклени прозорци добиваме скоро 360 степени, што овозможува визуелен континуитет со надворешноста. Не само, низ големите стаклени врати, отворениот живот внатре е проектиран на отворите. Арх. Висинтин / Арх. Фојтик

Масичката За Кафе

1x3

Масичката За Кафе 1x3 е инспириран од испреплетеност на загатките на бур. И двајцата - парче мебел и мозочен забивач. Сите делови остануваат заедно без потреба од никакви тела. Принципот на блокирање вклучува само лизгачки движења кои даваат многу брз процес на склопување и прави 1x3 соодветно за честа промена на местото. Нивото на тежина зависи не од умешност, туку претежно од просторно гледање. Инструкции се дадени во случај корисникот да има потреба од помош. Името - 1x3 е математички израз што ја претставува логиката на дрвената структура - еден вид елемент, три дела од неа.

Вентилираната Врата Со Стожер

JPDoor

Вентилираната Врата Со Стожер JPDoor е лесна стожерна врата што се спојува со системот за прозорци на џалузи, кој помага да се создаде проток на вентилација и во исто време да заштеди простор. Дизајнот е сè за прифаќање предизвици и нивно решавање со индивидуални истражувања, техники и верувања. Не постои правилно или погрешно било какви дизајни, навистина е многу субјективно. Сепак, одличните дизајни ги исполнуваат потребите и барањата на крајниот корисник или имаат големо влијание во заедницата. Светот е полн со различен дизајн пристап во секој агол, со што не се откажувајте од истражување, „останете гладни, останете глупави - Стив Jobоб“.