Списание за дизајн
Списание за дизајн
Туш

Rain Soft

Туш Гледањето на водопадот во природата може да ги привлече сите луѓе и гледајќи го или да се истушира под, може да создаде релаксирачка сеча .Кака беше потребно да се симулира опуштената сцена на водопадот во куќите и становите, за да може да се доживее радоста да се истушира под водопадот дома. Постојат два вида на прскање во овој дизајн. Режим на тупаница: Густината или концентрацијата на водата е во средина и може да се измие тело Втор режим: Водата се истура вертикално од околината на прстенот и може да се користи шампон и тој е опкружен со wallид од вода и овој wallид може биде ј

High-End Tv

La Torre

High-End Tv Во овој дизајн, нема преден капак што го држи дисплејот. Телевизорот го држи задниот кабинет скриен зад екранот. Елоксалното тенко подножје кое го опкружува дисплејот се користи само за козметичка илузија. Од сите овие причини, само доминантен елемент е приказ за разлика од обичната ТВ-форма. Ајфеловата кула е извор на инспирација за Ла Торе. Некои од главните сличности на овие двајца се реформски во своето време и имаат ист страничен поглед.

Тв Предводена Од 42 „Бмс“

Agile

Тв Предводена Од 42 „Бмс“ AGILE LED телевизорот е дизајниран да ја потенцира сликата на екранот со примена на тесен подножје и да го фати ТВ-трендот со тенок изглед. Острината на тенката граница околу екранот овозможува различни рефлексии, и сјајност на светлината на површината, што резултира со леснотија на дизајнот. Ова исто така влијае на дизајнот на ТВ-штандови. Металните завршни површини со матично-пластични стапала и полутранспарентно подножје на вратот се изведуваат со иста цел со ТВ. Дел за прилагодување на AGILE се транспарентни леќи во бои.

Предводена Телевизија

XX240 BMS SNB LED TV

Предводена Телевизија XX240 LED телевизиските серии вклучуваат 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" од најприфатливата средна големина до највисокиот сегмент телевизори со голема големина со истата идеја за дизајн, кои нудат неколку опции. Дизајнот на дисплејот исто така припаѓа на производствената компанија и е составен со методологија BMS. Дисплејот метал е насликан со висококвалитетна боја затоа што дизајнот ја остава површината на рамката отворена и само ја обликува со дебелина на wallидот на задниот капак. Значи, ТВ се чини дека е покриено само со тенка рамка и осветлена област со лого подолу.

Предводена Телевизија

XX250

Предводена Телевизија Безгранична ТВ серија на Вестел која е позиционирана на многу високо квалитетен сегмент на електронска потрошувачка. Алуминиумската рамка го држи дисплејот како скоро невидлива тенка рамка. Сјајната тенка рамка му дава на производот својата ексклузивна слика на незаситениот пазар. Екранот драстично се разликува од нормалните LED телевизори со неговата холистичка сјајна површина на екранот исплатена во тенка метална рамка. Сјајниот алуминиумски дел под екранот создава точка на привлечност додека го одделувате телевизорот од држачот на табелата.

Предводена Телевизија

XX265

Предводена Телевизија Пластичниот дизајн на кабинетот е диференциран од конвенционалните модели со целокупна текстура и сјајна површина оставена под екранот за лого и визуелна илузија. Во зависност од неговиот BMS метод на производство, моделот е многу економичен, додека сè уште имаат чувство за допир за дизајн. Дизајнот на држачот на табелата има континуирана форма што тече одназад до публиката преку својата лента за ефект на хром. Значи, и дизајнот на кабинетот и дизајнот на штандот се надополнуваат едни со други.