Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шише

Herbal Drink

Шише Основата за нивниот концепт е емотивен елемент. Развиениот концепт за именување и дизајн е насочен кон чувствата и емоциите на клиентот, тие служат за цел да застанат лицето веднаш до потребната полица и да ги натераат да го изберат од мноштво други брендови. Нивниот пакет ги изразува ефектите од извадоците од планот, шарените обрасци директно отпечатени на бело порцеланско шише, што личи на облик на цвеќиња. Визуелно ја потенцира сликата на природниот производ.

Виното Може Да

Essenzza

Виното Може Да Дизајнот на виното, тоа е земја на потекло и градот го привлече многу внимание. Пребарување во минијатурни и традиционални слики. Вредните мотиви откриле дека за да се постигне целта, тоа значи дека иако традиционалното дизајнирање на луксузно шише за вино било многу ефикасно. Мотив што се користеше во дизајнот, арабески. Овие мотиви нацртани од иранското лакирано сликарство. Дизајнот се обидува да создаде оригинални и креативни дизајни и се стреми да создаде дизајн со внатрешно значење и да носи важна порака.

Пакување Сок

Pure

Пакување Сок Основата за концептот на чист сок е емотивен елемент. Развиениот концепт за именување и дизајн е насочен кон чувствата и емоциите на клиентот, тие служат за цел да застанат лицето веднаш до потребната полица и да ги натераат да го изберат од мноштво други брендови. Пакетот ги изразува ефектите од овошните екстракти, шарените обрасци директно отпечатени на стаклено шише што наликуваат на облик на овошје. Визуелно ја потенцира сликата на природните производи.

Уметничка Инсталација

Pretty Little Things

Уметничка Инсталација Pretty Little Things го истражува светот на медицинските истражувања и сложените слики што се гледаат под микроскопот, повторувајќи ги толкувањата во модерни апстрактни обрасци низ експлозиите на енергична палута на флуро-боја. Долга над 250 метри, со над 40 индивидуални уметнички дела е голема инсталација која ја претставува убавината на истражувањето пред очите на јавноста.

Инсталацијата

The Reflection Room

Инсталацијата Инспириран од црвената боја, што симболизира добра среќа во кинеската култура, Собата за рефлексија е просторно искуство што е создадено целосно од црвените огледала за да се создаде бесконечен простор. Внатре, типографијата ја игра улогата на поврзување на публиката со секоја од кинеските новогодишни главни вредности и ги поттикнува луѓето да размислуваат за годината што беше и за претходната година.

Активирање На Настани

Home

Активирање На Настани Домот ја прифаќа носталгијата на нечиј личен дом и е комбинација на стариот и новиот. Гроздоберните слики од 1960 година го покриваат задниот ид, малите лични мемории се расфрлани низ целиот екран. Заедно, овие работи се испреплетени во маса жица, формирајќи се како една приказна, каде што во очекување на тоа каде што гледачот стои, открива порака.