Списание за дизајн
Списание за дизајн
Филмски Постер

Mosaic Portrait

Филмски Постер Уметничкиот филм "Мозаик Портрет" беше објавен како постер постер. Тоа главно ја раскажува приказната за една девојка која била сексуално нападната. Белата обично има метафора на смртта и симбол на чистота. Овој постер избира да ја скрие пораката за „смрт“ зад тивка и нежна состојба на една девојка, за да ја потенцира посилната емоција зад тишината. Во исто време, дизајнерот интегрираше уметнички елементи и сугестивни симболи на сликата, предизвикувајќи пообемни размислувања и истражувања на филмските дела.

Кристално Светло Скулптура

Grain and Fire Portal

Кристално Светло Скулптура Составена од дрво и кварцен кристал, оваа органска светлина скулптура користи стабилно извориво дрво од резерва на старост од тиково дрво. Со децении зафатен од сонцето, ветерот и дождот, дрвото потоа се обликува со рака, изшкуркан, изгорено и завршено во сад за држење на LED осветлување и употреба на кварцни кристали како природен дифузер. 100% природни непроменети кварцни кристали се користат во секоја скулптура и се стари околу 280 милиони години. Се користат различни техники за завршна обработка на дрво, вклучително и методот Shou Sugi Ban за употреба на оган за зачувување и контрастна боја.

Мобилна Апликација

DeafUP

Мобилна Апликација Заглушката ја активира важноста на образованието и професионалното искуство за глувите заедници во Источна Европа. Тие создаваат средина каде што професионалци со слух и глуви студенти можат да се сретнат и да соработуваат. Да се работи заедно ќе биде природен начин да се зајакнат и мотивираат глувите лица да станат поактивни, да ги подигнат своите таленти, да научат нови вештини, да направат разлика.

Веб-Страницата

Tailor Made Fragrance

Веб-Страницата Tailor Made Fragrance е роден од искуство на италијанска компанија специјализирана за развој и производство на примарна амбалажа за мириси, нега на кожата, козметички бои и домашни мириси. Улогата на Webgriffe беше да ја поддржи клиентската деловна стратегија со дизајнирање на решение кое ја фаворизира брендската свест и започнувањето на новата деловна единица фокусирана на корисниците да ги создадат своите уникатни и целосно прилагодени парфеми, први чекор на широк процес на индустриски раст и сегментација на понудата Б2Б.

Етикета За Пиво

Carnetel

Етикета За Пиво Дизајн на етикета за пиво во стил на Арт Ново. Етикетата за пиво исто така содржи многу детали за процесот на подготовка. Дизајнот исто така се вклопува во две различни шишиња. Ова може да се направи едноставно со печатење на дизајнот на 100-процентен дисплеј и големина од 70 проценти. Етикетата е поврзана со база на податоци, со што се обезбедува секое шише да добие единствен пополнет број.

Идентитет На Брендот

BlackDrop

Идентитет На Брендот Ова е личен проект за стратегија на бренд и идентитет. BlackDrop е ланец на продавници и бренд што продава и дистрибуира кафе. BlackDrop е личен проект првично развиен за да го постави тонот и креативната насока за личен хонорарен креативен бизнис. Овој идентитет на брендот е создаден со цел позиционирање на Алекс како доверлив консултант за брендови во заедницата за почетоци. BlackDrop се залага за масна, современа, транспарентна стартна марка која има за цел да стане безвременски, препознатлив, водечки бренд во индустријата.